Ngumumkeun

DEAR KAMERDEKAAN panulis

Carita Kasusah jeung Harepan ti Generasi Salajengna

Panulis Kabebasan sareng Erin Gruwell

Kaluar AYEUNA!

Naon Urang Naha

palatihan

The Freedom Writers Teacher Institute
mantuan pendidik empower sakabéh siswa maranéhanana.

teureuh

Kajadian Jangkauan Panulis Kabebasan sanés ngan ukur presentasi.
Aranjeunna pangalaman-ngarobah hirup.

kurikulum

Buku sareng sumber ieu ngabantosan pendidik
#BetheTeacher aranjeunna hoyong ningali di dunya.

beasiswa

Sumbangan anjeun ka Freedom Writers Scholarship Fund
mantuan mahasiswa generasi kahiji minuhan impian maranéhanana.

Saha Urang Dupi

10 Anniversary Freedom Writers Diary Hideung jeung Bodas Cover

Story urang

Dina 1994, Long Beach mangrupikeun komunitas anu dibagi ras anu pinuh ku narkoba, perang geng, sareng rajapati, sareng tegangan di jalan parantos dibawa ka aula sakola. Nalika guru taun kahiji anu idealis Erin Gruwell asup ka Kamar 203 di Sakola Luhur Wilson, muridna parantos dilabélan "teu tiasa diajarkeun." Tapi Gruwell percaya kana hal anu langkung ...

Pangadeg Yayasan Panulis Kabebasan sareng Pendidik sareng Panulis Erin Gruwell

Erin Gruwell

Erin Gruwell nyaéta guru, panulis, sareng pangadeg Yayasan Penulis Merdika. Ku ngabina filsafat pendidikan anu ngahargaan sareng ngamajukeun karagaman, Erin ngarobih kahirupan muridna. Ngaliwatan Freedom Writers Foundation, anjeunna ayeuna ngajarkeun pendidik di sakumna dunya kumaha nerapkeun rencana pangajaran inovatif na kana ruang kelas sorangan.

Original Freedom Writers hosting Freedom Writers Teachers Institute di Hotel Maya di Long Beach CA

Panulis kabébasan

Dina dinten mimiti SMA, murid Erin Gruwell ngan ukur gaduh tilu hal anu sami: aranjeunna benci sakola, silih pikasieuneun, sareng aranjeunna pikasieuneun. Tapi éta sadayana robih nalika aranjeunna mendakan kakawasaan nyarioskeun carita na. Ngalawan sagala odds, sakabéh 150 di antarana nuluykeun ka lulusan, jadi pangarang diterbitkeun, sarta ngamimitian gerakan sakuliah dunya pikeun ngarobah sistem atikan sakumaha urang terang eta.

nyambungan

Dangukeun Podcast

The Freedom Writers Podcast mangrupikeun acara ngeunaan
atikan jeung kumaha bisa ngarobah dunya.

Naha anjeun terang?

Organisasi anjeun tiasa ngadamel Saringan Dokumén sareng Tanya Jawab anu nampilkeun Erin Gruwell sareng Panulis Merdika.

Carita Panulis Kabebasan tina Transparansi Poster Dokumenter Jantung ngeunaan Yayasan Penulis Kabebasan sareng Penulis Kabebasan.

Taros Kami

Telepon atanapi kirimkeun kami catetan! Staf attentive kami bakal ngabales ka anjeun pribadi.

nulungan

Hadiah cocog jeung Hibah Sukarelawan informasi disadiakeun ku
Powered by Ganda Sumbangan

Anjeun tiasa
Jieun bédana

Sumbangan anjeun langsung ngadukung usaha kami pikeun nguatkeun
pendidik pikeun ngalayanan murid anu paling rentan.