njoftuar

I NDERUAR SHKRIMTAR LIRI

Historitë e Vështirësisë dhe Shpresës nga Gjenerata e ardhshme

Shkrimtarët e Lirisë me Erin Gruwell

JASHTË TANI!

Çfarë bëjmë

stërvitje

Instituti i Mësuesve të Shkrimtarëve të Lirisë
ndihmon edukatorët të fuqizojnë të gjithë nxënësit e tyre.

Shpërndahem

Ngjarjet e kontaktit me shkrimtarin e Lirisë nuk janë vetëm prezantime.
Ato janë përvoja që ndryshojnë jetën.

plan mësimor

Këto libra dhe burime ndihmojnë edukatorët
#BetheTeacher ata duan të shohin në botë.

Bursat

Donacioni juaj për Fondin e Bursave të Shkrimtarëve të Lirisë
ndihmon studentët e gjeneratës së parë të kolegjit të përmbushin ëndrrat e tyre.

Kush jemi ne

Kopertina bardh e zi Ditari i 10-vjetorit të Lirisë së Shkrimtarëve

Our Story

Në vitin 1994, Long Beach ishte një komunitet i ndarë racialisht i mbushur me drogë, luftë bandash dhe vrasje, dhe tensionet në rrugë ishin përhapur në sallat e shkollave. Kur mësuesja idealiste e vitit të parë Erin Gruwell hyri në dhomën 203 në shkollën e mesme Wilson, studentët e saj tashmë ishin etiketuar "të pamësueshëm". Por Gruwell besonte në diçka më shumë...

Themeluesja dhe edukatorja dhe autorja e Fondacionit Freedom Writers, Erin Gruwell

Erin Gruwell

Erin Gruwell është mësuese, autore dhe themeluese e Fondacionit Freedom Writers. Duke nxitur një filozofi arsimore që vlerëson dhe promovon diversitetin, Erin transformoi jetën e studentëve të saj. Përmes Fondacionit Freedom Writers, ajo aktualisht u mëson edukatorëve në mbarë botën se si të zbatojnë planet e saj novatore të mësimit në klasat e tyre.

Shkrimtarët origjinalë të Lirisë që presin Institutin e Mësuesve të Shkrimtarëve të Lirisë në Hotel Maya në Long Beach CA

Shkrimtarë të Lirisë

Në ditën e parë të shkollës së mesme, nxënësit e Erin Gruwell kishin vetëm tre gjëra të përbashkëta: ata e urrenin shkollën, e urrenin njëri-tjetrin dhe e urrenin atë. Por e gjithë kjo ndryshoi kur ata zbuluan fuqinë e të treguarit të historive të tyre. Përkundër të gjitha gjasave, 150 prej tyre vazhduan të diplomohen, u bënë autorë të botuar dhe filluan një lëvizje mbarëbotërore për të ndryshuar sistemin arsimor siç e njohim ne.

Lidh

Dëgjoni Podcast

Freedom Writers Podcast është një shfaqje rreth
arsimimi dhe si mundet ndryshoni botën.

A e dini se?

Organizata juaj mund të organizojë një Shfaqje Dokumentari me një Pyetje dhe Përgjigje me Erin Gruwell dhe Freedom Writers.

Freedom Writers Story from the Heart Poster Documentary Transparency about Freedom Writers and Freedom Writers Foundation.

Na kontaktoni

Na telefononi ose na dërgoni një shënim! Stafi ynë i vëmendshëm do t'ju përgjigjet personalisht.

dhuroj

Dhuratë që përputhet Grant vullnetar informacioni i siguruar nga
Mundësuar nga Double the Donation

Ti mundesh
Bëj një ndryshim

Donacioni juaj mbështet drejtpërdrejt përpjekjet tona për të fuqizuar
edukatorët për t'i shërbyer më mirë nxënësve të tyre më të rrezikuar.