Ngumumake

PENULIS KEMERDEKAAN DEAR

Crita Kasangsaran lan Pangarep-arep saka Generasi Sabanjure

The Freedom Writers karo Erin Gruwell

METU SAIKI!

Apa kita nuruti

training

Institut Guru Penulis Kebebasan
mbantu para pendidik nguatake kabeh muride.

menjangkau

Acara Jangkauan Penulis Kebebasan ora mung presentasi.
Padha pengalaman-ganti urip.

kurikulum

Buku lan sumber daya iki mbantu para pendidik
#BetheTeacher padha pengin ndeleng ing donya.

Beasiswa

Sumbangan sampeyan menyang Dana Beasiswa Penulis Kebebasan
mbantu mahasiswa generasi pertama ngrampungake impen.

Sapa Wae

Diary Penulis Kebebasan kaping 10 Sampul Ireng Putih

Crita kita

Ing taun 1994, Long Beach minangka komunitas sing dipérang ras sing kapenuhan obat-obatan, perang geng, lan pembunuhan, lan ketegangan ing dalan-dalan wis mlebu ing aula sekolah. Nalika guru taun pisanan idealis Erin Gruwell mlebu Kamar 203 ing Wilson High School, murid-muride wis dicap "ora bisa dilatih." Nanging Gruwell percaya ing liyane ...

Pendhiri lan Pendidik lan Pengarang Yayasan Freedom Writers Erin Gruwell

Erin Gruwell

Erin Gruwell minangka guru, penulis, lan pangadeg Freedom Writers Foundation. Kanthi ngembangake filosofi pendhidhikan sing ngurmati lan ningkatake keragaman, Erin ngowahi urip siswane. Liwat Freedom Writers Foundation, dheweke saiki mulang para pendidik ing saindenging jagad babagan carane ngetrapake rencana pelajaran sing inovatif menyang kelas dhewe.

Original Freedom Writers hosting Freedom Writers Teachers Institute ing Hotel Maya ing Long Beach CA

Penulis Merdika

Ing dina pisanan sekolah menengah, siswa Erin Gruwell mung duwe telung prakara: padha sengit sekolah, padha sengit marang saben liyane, lan padha sengit marang dheweke. Nanging kabeh mau owah nalika dheweke nemokake kekuwatan nyritakake critane. Nglawan kabeh rintangan, kabeh 150 padha lulus, dadi penulis sing diterbitake, lan miwiti gerakan ing saindenging jagad kanggo ngganti sistem pendidikan kaya sing kita kenal.

Sambungake

Rungokake Podcast

The Freedom Writers Podcast minangka acara babagan
pendidikan lan carane bisa ngganti donya.

Ngerti pora?

Organisasi sampeyan bisa dadi tuan rumah Screening Dokumenter kanthi Q&A sing nampilake Erin Gruwell lan Penulis Kebebasan.

Freedom Writers Crita saka Heart Documentary Poster Transparansi babagan Freedom Writers lan Freedom Writers Foundation.

Hubungi kita

Nelpon utawa ngirim cathetan! Staff enten kita bakal nanggapi sampeyan pribadi.

Nyumbang

Hadiah sing cocog lan Hibah Sukarelawan informasi diwenehake dening
Powered by Dobel Sumbangan

Sampeyan Bisa
Priksa bedane

Sumbangan sampeyan langsung ndhukung upaya kita kanggo nguatake
pendidik kanggo luwih nglayani siswa sing paling rawan.